Koninklijk Conservatorium Antwerpen
Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen leidt studenten Dans, Drama, Muziek en Specifieke Lerarenopleidingen Dans, Drama en Muziek op tot hedendaagse, creatieve musici en podiumkunstenaars met een grote autonomie en persoonlijkheid, die zichzelf kunnen situeren in de internationale socio-culturele en artistieke wereld.

Sabam
Sabam is the Belgian Society of Authors, Composers and Publishers. Sabam documents the works of its authors, allowing it to collect and distribute the royalties each time a work from its repertoire is performed or displayed in public.

Muziekcentrum Vlaanderen
Muziekcentrum Vlaanderen is het officiële steunpunt voor de professionele muzieksector in Vlaanderen. Het centrum werd in 1998 opgericht in het kader van het Muziekdecreet van de Vlaamse Overheid. Het is een onafhankelijke vzw, gevestigd in het centrum van Brussel.

I Solisti del Vento
I Solisti del Vento is het belangrijkste blazersensemble van België. Onder leiding van artistiek leider Francis Pollet groeide I Solisti del Vento uit tot een ensemble dat zich kan meten met de internationale top op vlak van (kamer)muziek voor blazers.

Lantro Music
Lantro Music is uitgever van partituren, toegewijd aan het beschikbaar maken van werk van Belgische en internationale componisten.

Metropolis Music Publishers
Metropolis Music Publishers is een van de oudste en meest gerespecteerde muziekuitgever in Vlaanderen. De catalogus bevat werken van bekende Belgische en internationale componisten.

DMP
DMP is een toonaangevende uitgever van muziek en educatief werk in België.

Euprint
Euprint is een Belgische uitgever van partituren.

Phaedra
Phaedra is uitgever die consistent en continu de aandacht op Belgische en Nederlandse componisten vestigt, ongeacht hun filosofie of carrière.

Resonant Centrum voor Muzikaal Erfgoed
Resonant is een open netwerk, toegewijd aan muziek die we als gemeenschap willen doorgeven aan de volgende generaties.